Ga naar de hoofdinhoud

Zwangerschap en Kinderen

Zwangerschap en Kinderen

sorteren op:1037 results
Resultz antiluis spray 150ML
Luizen
geneesmiddel op voorschrift
Resultz Spray is een medisch hulpmiddel en werd ontwikkeld om hoofdluis en neten doeltreffend te behandelen. In combinatie met uitkammen biedt Resultz 100% doeltreffendheid in 1 behandeling.
€ 20,55
Olvarit Fruit Appel Aardbei 2x200g 6m61
Andere voeding
geneesmiddel op voorschrift
Olvarit, een portie fruit voor je kleintje. Het portfolio is volledig aangepast, nu altijd met een herkenbare fruit smaak, dit helpt je kindje de smaak te herkennen en te waarderen.
€ 3,05
Olvarit Fruit Appel Mango Banaan 2x125g
Andere voeding
geneesmiddel op voorschrift
60% appel, 20,4% mango, 14% banaan, 3,4% water, 2% rijstebloem, geconcentreerd citroensap, vitamine C.
€ 2,39
Physiologica Isonasal Unidoses 24x10ml
Om de neus vrij te maken
geneesmiddel op voorschrift
€ 8,73
Lrp Lipikar Wasolie Ap+ 200ml
Badolie - badmelk - reiniging
geneesmiddel op voorschrift
LIPIKAR HUILE LAVANTE AP+ reinigt zachtjes de zeer droge, gevoelige huid op milde wijze. Hydrateert, ondersteunt de huidbarrière en vermindert tekenen van irritatie. Beschermt de huid tegen de uitdrogende werking van kalkhoudend water. Beschermt de gevoelige huid van het hele gezin, en is geschikt voor kinderen en volwassenen. LIPIKAR HUILE LAVANTE AP+ is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en zeer droge huid of de huid met neiging tot atopisch eczeem. Zacht genoeg om te gebruiken op de meest gevoelige plaatsen van het lichaam; het is geschikt voor het reinigen van baby's hoofdhuid, en het prikt niet in de ogen. De intens hydraterende formule vermindert de uitdroging van de huid aanzienlijk gedurende 24 uur.
€ 15,95
Nan Optipro Evolia Ha 1 4x26g
Melk 0-6 maanden
geneesmiddel op voorschrift
NAN Evolia H.A. 1 is een hypoallergene 1ste leeftijdsmelk met 100% lactose die specifiek geschikt is voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding meer krijgen. Verkleint het risico op allergie. Indien bij uw baby reeds koemelkeiwitallergie werd vastgesteld, is het beter NAN Evolia H.A. 1 niet te gebruiken zonder doktersadvies. • Kan na een medisch verzoek gebruikt worden in combinatie met moedermelk of voor de overgang van borst- naar flesvoeding. • Verkleint het risico op koemelkeiwitallergie. • Bevat meervoudig onverzadigde lange ketenvetzuren van de familie van de omega-3 vetzuren (DHA) Voor de gezondheid van uw baby is het belangrijk de bereiding- en bewaarinstructies te respecteren. Blijf uw baby vasthouden tijdens het voeden. Een baby zonder toezicht kan verstikken. Maak maar één flesje per keer en enkel voor onmiddellijk gebruik. Werp de restjes van niet volledig opgedronken flesjes altijd weg. BELANGRIJK: Moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.
€ 4,19
Mustela Pa Stelatopia Emollierende Balsem 200ml Nf
Droge huid - atopische huid - gevoelige huid
geneesmiddel op voorschrift
Stelatopia® Emolliërende Balsem met Bio-zonnebloem, voor gezicht en lichaam, vanaf de geboorte(1) en voor het hele gezin. Dit product hydrateert, herlipideert en verzacht het jeukend gevoel. Het helpt de huidbarrière van de huid met neiging tot atopie te herstellen en behoudt het cellulaire kapitaal van de huid. Stelatopia® Emolliërende Balsem bevat 89% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En de resterende 11% wordt gebruikt voor het gebruiksplezier en de langdurige bescherming van de formule, waarbij de doeltreffendheid en de zachtheid van de formule voor deze huid met neiging tot atopie worden gewaarborgd. Zonder parfum. Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1). (1)Ook voor de baby's die de neonatologie hebben verlaten.
€ 18,30
Mustela Pa Stelatopia Emollierende Creme 300ml Nf
Droge huid - atopische huid - gevoelige huid
geneesmiddel op voorschrift
Stelatopia® Emolliërende Crème met Bio-zonnebloem, voor gezicht en lichaam, vanaf de geboorte(1) en voor het hele gezin. Dit product hydrateert, herlipideert en verzacht het jeukend gevoel. Het helpt de huidbarrière van de huid met neiging tot atopie te herstellen en behoudt het cellulaire kapitaal van de huid. Stelatopia® Emolliërende Crème bevat 89% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En de resterende 11% wordt gebruikt voor het gebruiksplezier en de langdurige bescherming van de formule, waarbij de doeltreffendheid en de zachtheid van de formule voor deze huid met neiging tot atopie worden gewaarborgd. Zonder parfum. Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1). (1)Ook voor de baby's die de neonatologie hebben verlaten.
€ 21,50
Marimer Spray Verkoudheid Rinofaryngitis 30ml
Luchtwegen en ademhalen
geneesmiddel op voorschrift
Marimer Spray Verkoudheid Rinofaryngitis 30ml is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
€ 6,99
Nisska Luizenkam Metaal Nisska
Luizen
geneesmiddel op voorschrift
De Nisska kam anti-hoofdluis is een kwalitatief hoogwaardige luizenkam met fijne tanden, die zelfs de kleinste luizen en neten uit het haar van uw kinderen kan halen. De luizenkam en netenkam vormt dan ook een perfecte aanvulling op een behandeling met shampoo of lotion.
€ 23,75