Ga naar de hoofdinhoud

Schoonheid, verzorging en hygiëne

sorteren op:5039 results
Vichy Soin Corp. Creme Depil Dermo-toler. 150ml
Ontharen en epileren
geneesmiddel op voorschrift
Ontharingscrème voor de gevoelige huid.
€ 20,95
La Roche Posay Kerium Ds Sh Cure Antipell Intensif 125ml
Schilfers
geneesmiddel op voorschrift
LHA™ oefent een fijne, intense micro-exfoliërende werking uit om hardnekkige schilfertjes snel te verwijderen.De "Ciblage Racine"-technologie brengt een zuiverend complex op de hoofdhuid en de talgklierfollikel, om de oorzaak van schilfertjes aan te pakken en recidieven te voorkomen.Vitamine PP werkt intens verlichtend bij jeuk.
€ 16,50
Vichy Neovadiol Contour 15ml
Lichaamsverzorging
geneesmiddel op voorschrift
Lip- en oogcontouren.
€ 27,95
La Roche Posay Toleriane Teint Mineral 13 9g
Fond de Teint | Poeder | Blush
geneesmiddel op voorschrift
Corrigeert huidfoutjes bij een normale tot gemengde, gevoelige tot intolerante huid. De minerale poedertextuur dekt als een foundation zonder de poriën te verstoppen. Het sponsje is uiterst zacht voor de gevoelige huid. Hoge tolerantie. Zonder bewaarmiddelen. Getest op gevoelige huid. Niet comedogeen. UV-bescherming SPF 25.
€ 22,95
La Roche Posay Rosaliac Uv (ex-xl) Riche 40ml
Rode reactive huid
geneesmiddel op voorschrift
Drievoudige bescherming om de huid dagelijks te versterken en roodheid te bestrijden: Vitamine CG om de broze vaatwanden te versterken. Vitamine B3 om de huid sterker te maken tegen externe irriterende factoren en klimaatschommelingen. Filtersysteem met Mexoryl XL om de huid te beschermen tegen UV-straling, die roodheid verergert. Romige en voedende textuur. Zonder parabenen.
€ 25,95
La Roche Posay Toleriane Penseel Corrector Geel 2,2g
Teintcorrector - camouflerende middelen
geneesmiddel op voorschrift
Corrigeert plaatselijke kleurfoutjes: Groen penseel om roodheid te corrigeren (littekens, couperose,...). Geel penseel om blauwachtige foutjes te corrigeren (donkere kringen, vitiligo,...). Beige penseel (licht of donker) om huidonvolkomenheden te camoufleren en te egaliseren.
€ 16,50
La Roche Posay Toil Physio Deo Fysio 24u Stick 40g
Deodorant
geneesmiddel op voorschrift
Met ultra-absorberend Perliet om vocht te bestrijden, Zinkpidolaat om geurtjes te neutraliseren en kalmerende Allantoïne. Fysiologische samenstelling: bestanddelen geselecteerd omwille van hun optimale tolerantie.
€ 14,50
Dax Hand En Huidcreme + Pompje N/parf 600ml O217
Handverzorging
geneesmiddel op voorschrift
DAX Hand & Huidcrème is uitstekend geschikt voor de dagelijkse verzorgingvan de handen en van het hele lichaam. De huid droogt uit door regelmatig contact met water. In de winter droogt de huid bovendien nog veel makkelijker uit, zowel door de felle koude als door de droge lucht in huis.
€ 19,29
Akilhiver Tube 75ml 104140
Kloven
geneesmiddel op voorschrift
Voorkomt de vorming van koubulten en kloven.Kalmeert bij ontstekingen en jeuk. Versterkt de weerstand van de huid tegen de kou.
€ 15,20
Blox Cylindrisch Schuim A/lawaai Oordoppen 4 Paar
Oordopjes
geneesmiddel op voorschrift
De gebruiksaanwijzing raadplegen en naleven. Elk verkeerd gebruik kan leiden tot efficiëntieverlies van het product en/of onomkeerbare gehoorschade. Buiten bereik van baby's en jonge kinderen bewaren. Elk gebruik door kinderen moet gebeuren onder toezicht van een volwassene. Breng de oordopjes voorzichtig en langzaam in het oor en zorg ervoor dat u ze altijd gemakkelijk kunt verwijderen. Als het u niet lukt om ze uit te doen, mag u niet blijven proberen (u zou ze dieper in het oor kunnen duwen waardoor het moeilijker wordt om ze uit te doen), maar moet u zich onmiddellijk tot een deskundige (een arts, verpleger, enz.) richten. Vermijd alle situaties waarin u risico loopt op rechtstreekse of onrechtstreekse schokken, enz., om te voorkomen dat de oordopjes te diep in de gehoorgang terechtkomen Verwijder de oordopjes voorzichtig. De oordopjes bruusk verwijderen kan schade aan het trommelvlies veroorzaken. De oordopjes dempen het geluid maar onderdrukken het niet volledig. Stel uw oren in geen geval bloot aan te sterke geluidshinder, wegens het risico op onherstelbare letsels. Meer advies over een verstandig luistergedrag in luidruchtige muzikale omgevingen vindt u op onze website www.blox.info In het geval van een oorontsteking of problemen met de oren, gelieve eerst een arts of een bekwame deskundige te raadplegen. Uitwendig gebruik. Hypoallergeen, polyurethaanschuim in cylindrische vorm.
€ 5,50